Om mig / Projekter

Fælles projekt - tværfagligt forløb for kræftramte

I 2012 gennemførte min kollega Andrea Moreno og jeg et projekt til gavn for kræftramte. Andrea er certificeret tankefeltterapeut fra Dansk skole for Tankefeltterapi. Vi har tidligere hver for sig oplevet positive resultater med behandling af PTSD, følelsesmæssige reaktioner hos personer med kræft, angst, stress, depression, smerter, skader, kroniske sygdomme mm.

Projektet blev udført i samarbejde med kræftforeningen Tidslerne. Det er kræftpatienternes egen forening, som arbejder ud fra et helhedssyn på det enkelte menneske og støtter både det komplementære (alternative) og det konventionelle sundhedssystem i behandling af kræft.

Målgruppen i vores projekt var kræftramte, som fik stillet diagnosen, var under medicinsk behandling (operation, stråler, kemoterapi, antihormonbehandling mm.) og som ønskede at mindske bivirkningerne. Derudover personer som havde overstået behandlingen og ønskede at komme i gang med hverdagen, samt kræftramte som foretrak at gøre brug af alternative behandlingsformer.

Vi ville gerne tilbyde disse personer en anderledes form for terapi. Derfor havde vi skræddersyet et forløb bestående af 3 Bowtech behandlinger og 3 TFT behandlinger, som efter vores mening ville være relevant for disse målgrupper. Det var nemlig vores overbevisning, at en kombinationsbehandling ville have en dynamisk synergieffekt på deltagernes krop og psyke.
 
Bowtech behandlingerne var rettet mod genopretning af kroppens balance og aktivering af selvhelbredende mekanismer i kroppen, og TFT behandlingerne hjalp personen til at acceptere den situation, de befandt sig i.
 
Projektet var tænkt som en donation til kræftramte i Tidslerne. Vi havde et hold deltagere som kom i behandling fra januar 2012.
 
Vi er meget glade og ydmyge over, at vi har fået mulighed for at gennemføre dette projekt. Samtidig håber vi på, at vores behandlinger og indsats vil give kræftpatienter fornyet håb og mod på livet.

Du kan læse om deltagernes oplevelse af forløbet og opnåede resultater i mine klientudtalelser.
Behanding af kræftramte
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40