Klientudtalelser / Traumer i hovedet efter flere hjernerystelser

Traumer i hovedet efter flere hjernerystelser

Jeg kom egentligt til Zrinka for at få noget mavemassage. Nogle ubevidste mavesmerter var tidligere forsvundet efter en chok/traumeforløsning hos en anden behandler og jeg ville egentligt forkæle min mave lidt. Det blideste jeg kunne komme i tanke om var Bowen terapi. Efter 3 søgninger, på 3 forskellige ord, kom Zrinkas navn frem alle 3 gange, så valgte jeg at bestille en tid hos hende :-) 
 
Zrinkas behandlinger har været ubeskrivelige. Mavemassagen er vi ikke nået til endnu, men heling af gamle traumer, specielt i mit hoved, har været meget overraskende. Jeg har reageret meget stærkt på behandlingerne, de første 10 gange har krævet meget søvn efterfølgende. Hvilket er i aftagende nu. Men at forsøge at beskrive mine oplevelser under behandlingerne vil være som at forsøge at beskrive et abstrakt maleri eller kunstværk. Det kan aldrig blive tilnærmelsesvis fyldestgørende.
 
Resultat indtil nu er mere ro, følelsen af at være i balance og tryg, både i hjernen og i hjertet. Der er højt til loftet i min hjerne nu :-) Og mit hjerte er roligt. Dette giver kun mening i sammenligning med min før-tilstand. En masse gammelt er transformeret. Af hjertet tak.
 
Jeg er ikke helt færdig endnu, men jeg har det så godt. Følelsen af at være i balance kan jeg ikke huske jeg har haft før. De første 10 gange skulle jeg sove min. 10 timer efterfølgende, det er ved at ændre sig.
 
Eftersom behandlingen har taget en ganske anden drejning end jeg havde forventet, er det svært at forholde sig til om "det" er blevet bedre. Det kan godt være jeg kom med et ønske, men hvor er jeg glad for, jeg fulgte Zrinkas vejledning omkring, hvad min krop ville have godt af! En rejse jeg ikke kunne huske jeg havde bestilt - All Inclusive :-)
Behandling af hjernerystelse
 
Kimmie
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40