Klientudtalelser / Mavepine og mistrivsel

Mavepine og mistrivsel

Min søn på 15 år begyndte at mistrives i 9. klasse – han fik med jævne mellemrum ondt i maven og måtte blive hjemme fra skole. Han kunne ikke rigtig sætte ord på, hvad det skyldtes.
 
Min søns klasselærer henvendte sig, fordi hun var bekymret for sygefraværet og et fald i præstation. Lægen udskrev medicin mod mavesår og anbefalede et coachforløb til min søn. Vi valgte i stedet at gå til Zrinka.

Det viste sig at handle om markant forskel på grundlæggende værdier hos min søn - og de dagsordensættende drenge i klassen. Min søns mavepine udsprang af, at han var vidne til dårlig og nedsættende behandling af andre klassekammerater i strid med hans egne værdier for ordentlig opførsel. Zrinkas behandling afdækkede den virkelige årsag til mavepinen.
Det var efter Zrinkas behandling meget nemt at træffe beslutning om skoleskift – selvom dette blev midt i 9. klasse. Al mistrivsel og mavepine forsvandt som dug for solen lige så snart han kom væk fra sin gamle klasse. Hans skoleskift fik også positiv betydning fra den gamle klasse, hvor flere klassekammerater begyndte at sætte ord på det der skete i klassen, hvorefter skolen fik sat fokus på den uhensigtsmæssige adfærd i klassen.
Behandling af mavepine og mistrivsel
 
Heidi Hilbert, København
 
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40