Klientudtalelser / Smerter og nedsat mobilitet i knæene pga. artrose

Smerter og nedsat mobilitet i knæene pga. artrose

Jeg havde konstant stivhed i knæene, det var direkte smertefuldt at gå op ad trapper og løfte tunge ting. Jeg kunne ikke bøje mine knæ uden smerte, og det at gå ned i hugsiddende var bogstavelig talt umuligt. Selv når jeg sad, oplevede jeg ubehag og hver aften samt efter en lang gåtur følte jeg mig træt.
 
Min medicinske diagnose er gonarthrosis, sygdommen har været „sovende“ i en årerække. Tidligere har jeg gået til fysioterapi med kun delvis eller minimalt resultat til følge, derfor besluttede jeg mig for alternativ behandling.
Behandlingen var i modsætning til mange andre behandlingsformer meget blid, ikke spor aggresiv/hård og samtidig meget effektiv. Zrinka er en kompetent proffesionel behandler. Hun lytter meget nøje til klienten og imødegår dennes behov på en grundig og vellykket måde. Jeg vil helt sikkert uden tøven kontakte Zrinka igen for yderligere behandling!
 
I begyndelsen var jeg meget pessimistisk, men allerede efter 3-4 behandlinger der blev foretaget over en kort periode, kunne jeg både flekse og dreje mine knæ og den konstate smerte var virkelig lettet. I tilgift og som en positiv sidegevinst blev min anspændthed og mit stressniveau sænket.

Zrinka har i sin behandling en hollistisk tilgang en metode der gør, at jeg tror, at hver klient vil have hendes/hans individuelle mening om behandlingen.
 
Min gennemgående oplevelse er, at jeg er blevet hjulpet af en rolig, empatisk og meget velkvalificeret udøvede terapeut, hvis terapeutiske tilgang har givet mig hurtige, håndgribelige og varige resultater.
Behandling af smerter i knæerne
S.D.
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40