Klientudtalelser / Vorter, dårlig søvn og indlæringsproblemer - 10-årig pige

Vorter, dårlig søvn og indlæringsproblemer - Viktoria 10 år

 
Viktoria havde mange fodvorter og vorter, der var begyndt at sprede sig på hænderne. Og så havde hun store søvnproblemer, hvilket hun havde haft fra spæd, hvor det kunne tage hende op til 2 timer på en almindelig dag at falde i søvn.
 
Viktoria havde døjet med fodvorter i flere år, hvor vi havde gået til behandling hos hudlægen. Og mht. søvnproblemerne havde vi afprøvet allemulige teknikker, børne meditation, etc.
 
Viktoria har været HELT tryg ved Zrinka fra første behandling. Efter første behandling forsvandt vorterne på hænderne, og Viktoria kunne med hjælp fra mig (hendes mor) falde i søvn på 15-30 min., hvilket var en drastisk forbedring. Med tiden er alle Viktorias fodvorter forsvundet.
 
 
En sidegevinst ved behandlingen var, at Zrinka opdagede en disharmoni i Viktorias hjerne, som stod i vejen for Viktorias faglige indlæring. Det har betydet, at Viktorias læsefærdigheder har forbedret sig betydeligt, hun har nemmere ved at følge med i skolen, hendes koncentrations evne er forbedret, ligesom hendes motorik og koordinerings evne også har forbedret sig.

Det har betydet, at Viktorias trivsel i skolen er markant forbedret, og at hun har rykket sig gevaldigt inden for spring- og rytmegymnastik, som hun går til.
 
Maria D., mor til Viktoria
Marts 2020

 
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40