Klientudtalelser / Smerter i hoften

Smerter i hoften

Jeg havde ondt i venstre hofte og havde måtte stoppe den løbe- og styrketræning, som jeg var påbegyndt. Jeg havde fået af vide af lægen, at jeg skulle holde en trænings pause, og gå ture i stedet for, men det havde bare forværret smerten.
 
Jeg har følt mig meget tryg hos Zrinka, både pga. af den blide behandlingsform, og Zrinkas milde væsen, men også Zrinkas faglighed og grundige tilgang til behandlingen har gjort, at jeg har følt mig utrolig godt behandlet.
 
Smerten i venstre hofte forsvandt efter første behandling. Siden har jeg været hos Zrinka flere gange, da smerten i hoften bla. hang sammen med at have mistet min lille datter ved en præmatur fødsel. Behandlingen ved Zrinka har gjort at jeg er kommet til bunds i sorgen og har genfundet livsglæde, kampgejst og et betydeligt større fysisk velvære.
 
For mig har det været fantastisk at komme hos Zrinka og kunne lade min krop fortælle, hvad den har brug for. Det har lukket op for, at jeg har kunnet få bearbejdet sorgen over at have mistet min datter, stress og familieproblematikker, som på forskellig vis har forårsaget fysiske skavanker og gener. Samlet set har jeg fået et helt andet overskud og fysisk velvære.
 
 Maria D.
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40