Klientudtalelser / Ufrivillig barnløshed

Ufrivillig barnløshed

Kære Zrinka, jeg er ked af at forstyrre dig imens du er på ferie. Men hvis du læser det her, vil jeg bare fortælle dig, at jeg er blevet gravid i denne måned! Det er kommet som en stor og glædelig overraskelse og selvom det stadig er meget tidligt kunne jeg ikke være gladere. Tusind tak for din hjælp og støtte! Jeg er dig meget taknemmelig og tror på, at du har del i dette mirakel. Der er dog stadig lang vej igen, så jeg håber, jeg kan besøge dig i september når du er tilbage igen.
 
Min mand og jeg prøvede gennem længere tid at starte en familie. Efter en del undersøgelser fandt vi ud af, at vi behøvede hjælp for at opnå graviditet. For at få hjælp til at klare den emotionelle og psykiske proces begyndte jeg til Bowen terapi hos Zrinka. Heldigvis blev jeg meget hurtigt gravid, og har siden gået til behandling 1 gang om måneden. Siden da har jeg haft det rigtig godt!

Jeg havde problemer med fertilitet og dertil relateret stress. I begyndelsen gik jeg til akupunktur, som jeg kombinerede med Bowen terapi de første måneder. Efter det første kvartal gik jeg udelukkende til Bowen terapi en gang om måneden.

Førstehåndsindtrykket er at Bowen er en meget blid behandling, men følelsesmæssigt arbejdede terapien sig ind i mit sind og mit hjerte. Jeg følte mig mere rolig og tryg, fik større tillid til mig selv og min krop. Jeg oplevede ikke nogen fysiske bivirkninger ved behandlingerne, men sov altid rigtig godt de efterfølgende nætter.
Da jeg blev gravid temmelig hurtigt, allerede efter den første måned med Bowen, kan jeg kun sige, at vi er SÅ heldige, og følelsesmæssigt fik vi begge et meget positivt løft. Energiniveauet var godt (trods tidlige naturlige “graviditetsgener“) og min søvn blev væsentlig bedre. I dag er jeg 6 måneder henne og har det fantastiskt, og jeg tror på, at regelmæssig Bowen er med til at holde både mig og vores baby sunde og raske.

Zrinka er en meget omsorgsfuld terapeut, med en medfødt evne til at tale med dig på et meget personligt plan. Ikke kun om det specifikke problem du kommer med, men også relaterede emner, der følger deraf. Følger som angst, stress og emotionel uro. Hun er fantastisk til at forstå og forklare, hvad du kan gøre for at forbedre dit velbefindende. For mig er hun meget speciel/værdifuld og jeg håber på, at kunne blive ved med at mødes med hende.
 
Imke, København
Kommentar: Klienten blev gravid efter 2. behandling.
 
 
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40