Behandlinger / Online session (Zoom / Skype)

Online session (Zoom / Skype)

I en fjernsession scanner jeg din krop intuitivt og sætter ord på de ubalancer, jeg "ser" og fornemmer i auraen (energifeltet) og i din fysiske krop. Når vi sætter ord på det, der hidtil har ligget skjult i det ubevidste, får din krop og psyke de informationer, de har brug for at kunne hele og reparere sig selv effektivt.
 
Behandlingen er lige så effektiv, som var vi i samme rum. Jeg har endda erfaret, at jeg kan tilgå højere healingsfrekvenser, når jeg ikke befinder mig fysisk i samme rum med klienten. 
 
Du vil typisk fornemme, at der bliver arbejdet energetisk og at der sker ændringer i kroppen og i tankerne. Samtidig får du budskaber vedr. din livssituation og ubevidste blokeringsmønstre, som holder dig tilbage i dit liv og forringer dit helbred.
Fjernhealing
 
Hvad kan man få hjælp til i en online session?

En online session kan bruges både til fysiske og psykiske problemstillinger: fysiske smerter og gener, følelesmæssige udfordringer, angst, depression, behov for klar retning i livet, karmisk rensning mm.

Nogle klienter har måske svært ved at forholde sig til, at de ikke skal ligge på briksen for at modtage hjælp og healing. Men i den nye paradigme, som jeg arbejder ud fra, er vi alle sammen forbundet. Vi er alle sammen dele af et kæmpe stort universelt felt, hvor alle informationer om den anden person er frit tilgængelige for den, der kan aflæse informationerne. Inklusive informationer om vedkommendes psykiske og fysiske ubalancer og hvordan man bedst kan rette dem op på energiplanet.

Jeg har i flere år abejdet online med klienter fra hele Danmark, Skandinavien, EU, USA og Canada. 
 
En session kan foregå på forskellige sprog: dansk, engelsk, kroatisk eller spansk.

Bor du langt væk fra klinikken, kan du med fordel overveje denne mulighed.
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40