Behandlinger / BodyTalk

BodyTalk: din krop taler til dig gennem dine symptomer

BodyTalk er en holistisk terapiform, som kombinerer medicinsk viden fra Vesten med traditionel kinesisk medicin og alternative behandlingsformer: akupunktur uden nåle, tankefeltterapi, yoga, kiropraktik og kinesiologi.
 
BodyTalk er baseret på præmissen, at vores krop har en medfødt intelligens, som styrer alle processer. Denne intelligens husker alt, hvad du nogensinde har oplevet. Den ved, hvad der er galt med kroppen og den er i stand til at helbrede kroppen på alle plan. BodyTalk er udviklet til at finde frem til de dybereliggende årsager til følelsesmæssige og fysiske ubalancer, og dermed stimulere kroppens naturlige evne til at restituere sig hurtigt.
 
De fleste klienter bliver meget overrasket over, hvad deres krop husker og kan fortælle. Vi har glemt det, men kroppen husker ubevidst, så det stadig belaster vores helbred og vi aldrig bliver helt symptomfri.

I en BodyTalk session genopretter vi forbindelser mellem de dele af din krop, sind og ånd, hvor kommunikation er blevet afbrudt. Enten pga. skader, oplevelser du har været udsat for, forkert kost, intolerancer eller noget andet.
 
BodyTalk giver fantastiske muligheder for at arbejde på alle plan: fysisk, psykisk og energetisk. Vi kan fx afbalancere og forbedre kommunikation mellem organer, muskler og skelettet, de endokrine kirtler, forskellige kropsdele og kroppens energisystemer.
 
Desuden kan vi bearbejde og slippe angst og fobier, gamle tankemønstre og uhensigtsmæssige overbevisninger på en nem og skånsom måde.
 
Fordi BodyTalk ikke behandler et specifikt symptom et sted i kroppen, men retter sig mod hele krop-sind-åndskomplekset, kan det have en positiv effekt på mange fysiske og psykiske lidelser:
 

astma, vejrtrækningsproblemer, stress, søvnløshed, kronisk træthed, eksem, allergier og intolerancer, infektioner, dårligt immunforsvar, fordøjelsesproblemer, hovedpine og migræne, kroniske smerter, diverse skader, problemer i muskler og skelet, hormonelle ubalancer, gigt, parkinson, fibromyalgi, skader efter blodprop i hjernen, angst og fobier, depression, ADHD, følelsesmæssige problemer mm.

Hvordan foregår en behandling?

En BodyTalk session er dejlig afslappende og foregår på briksen med tøj på. Jeg kommunikerer med din krop gennem en muskeltest og finder frem til afbrydelser i kroppens interne kommunikationsveje. Hver behandling er unik, fordi det er din krops unikke intelligens der fortæller, hvad der skal rettes op på.

Kroppens intelligens vil guide os til de steder i systemet, hvor kommunikationen er svækket og hvor der er brug for afbalancering. Når vi har identificeret kroppens prioritetsområder, udfører vi en blid teknik, som aktiverer svækkede områder og genopretter manglende kropsorbindelser. Nogle klienter oplever lidt varme eller aktivitet i kroppen mens afbalbanceringen er i gang. Bagefter oplever man typisk ro og klarhed.
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40