Klientudtalelser / Angst, uro og rastløshed

Angst, uro og restløshed

Så længe, jeg kan huske, har jeg døjet med lettere psykisk uro og grundlæggende rastløshed og angst, der ligesom bare altid har været i baggrunden, selvom jeg på overfladen har fungeret normalt. Det har gjort det svært at blive i parforhold, og har medført, at jeg ofte er stødt ind i turbolens i personlige relationer, som jeg ubevidst har tiltrukket. med mig som "offer".
 
Før jeg kom til Zrinka havde jeg prøvet akupunktur, kranio-sacral terapi, healing, Body-SDS, samtaleterapi, hypnose. Intet havde rigtigt haft blivende effekt (med undtagelse af Body-SDS).
 
Jeg fik anbefalet Zrinka af en veninde, der havde prøvet én behandling, og sagde at, det var vildt, at bare en enkelt session havde givet hende en mærkbar og blivende effekt. Præcis det har også været min oplevelse: Allerede efter første behandling oplevede jeg en enorm lettelse, der viste sig at være blivende. Der er nu sket nærmest hver gang efterfølgende.
 
Zrinka spørger ind – ikke nødvendigvis til det, som jeg selv tror, er årsagen – og så får hun guidance til at helbrede med energi og let berøring. Det giver en så kraftig udrensning, at jeg ofte får kvalme under sessionerne, når kroppen og sindet spontant begynder at udskille gamle følelsesmæssige mønstre og gifttstoffer. Det er ret fantastisk at opleve, og der indfinder sig en lettelse, så man er ikke i tvivl om, at der er sket noget blivende.
 
 
Angst, uro og restløshed 
Jeg har fået ro til at blive i et parforhold, og ikke hele tiden at være på "flugt". Mine venner har bemærket, at jeg er mere rolig og til stede, mindre rastløs. Zrinka har simpelthen forløst en masse meget gamle mønstre og giftstoffer, der har ligget og stresset hele mit liv, begyndende med et traume under fødslen, som hun kunne se og forløse. Jeg fik senere bekræftet, at jeg faktisk havde haft en traumatisk fødsel, som igen førte tilbage til en masse karmisk, jeg har med mig denne gang.
 
Jeg ser altid frem til at komme hos Zrinka. Hun er kompetent, behagelig og har en høj etik, og det hun gør, virker bedre end noget andet, jeg har prøvet. Hendes kombination af clairvoyance og guidance til konkret og mærkbar fysisk healing er noget helt særligt, og ulig noget, jeg har prøvet før.
 
Jeg troede selv, at mine problemer kom fra noget helt andet – det, jeg havde projeceret det over på - men Zrinka så med det samme, hvad det skjulte underliggende trauma var, og forløste en stor del af det allerede efter den første behandling.

Det er forskellen fra at gå til en samtaleterapeut – hvor man aldrig kommer videre end at snakke om symptomerne og ens projektioner af det relle underliggende problem, som man ofte selv tror også er årsagen – og Zrinka, der BÅDE kan SE årsagen clairvoyant OG forløse det effektivt med healing. Den kombination er virkelig unik.
 
Jeg havde selv fået at vide af andre clairvoyante, at der var en dybere problemstilling, men de kunne ikke forløse det. Jeg er også blevet healet før, men det har ikke løst noget dybere eller blivende. Så kom Zrinka!

Jeg har flere gange anbefalet hende til venner, der har gamle følelsesmæssige mønstre, som de har svært ved at slippe af med, bl.a. ift. parforhold, ensomhed/sorg, men også konkret udrensning af fx skimmelsvampeforgiftning.
 
David
 
Januar 2022
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40