Klientudtalelser / Smerter i kæben

Smerter i kæben

Varm anbefaling.
 
Jeg hørte om Zrinka og BodyTalk gennem en veninde og var selvfølgelig lidt skeptisk da hun fortalte om at Zrinka spurgte kroppen hvad der var galt. Men jeg havde haft problemer med at åbne munden mere end 2 cm, altså fuldstændig låst i kæbepartiet og havde været til undersøgelse på hospitalet og fået en scanning m.m. Ingen kunne hjælpe mig og fik bare besked på at tage nogle smertestillende piller. Derfor tænkte jeg at det kunne da ikke skade at prøve og bestilte en tid.

Zrinka kom hjem til mig og jeg fortalte om min skavank og vi begyndte behandlingen. Hun fortalte straks at hun ikke direkte kunne gøre noget for kæben, men sagde, at der sikkert var en del gamle traumaer gemt i kroppen, som kunne skyldes min nuværende tilstand.

Det viste sig hurtigt at hun havde ret og det krævede 5 behandlinger før det gav resultat. Jeg havde næsten opgivet, idet jeg fik en del reaktioner på behandlingerne i form af forstoppelse, hævelser i ansigtet, store røde pletter i ansigtet, træthed - men lad jer ikke skræmme af det. Hun havde også advaret mig om, at der kunne komme reaktioner og de forsvandt også igen efter 3-4 dage.
 
Nu kommer det utrolige - en morgen jeg vågnede, kunne jeg for første gang i flere måneder, åbne munden og det gjorde ikke ondt når jeg spiste. Jeg var målløs, men rigtig glad og turde næsten ikke tro det var sandt.
 
Men efterhånden havde jeg fået "renset" og "helet" kroppen og den gav slip og jeg har ikke haft problemer siden.

Altså vil jeg varmt anbefale at prøve Bodytalk og Zrinkas kompetente behandling!!
Behandling af smerter i kæben
Anna
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40