Behandlinger / Healing og spirituel vejledning

Healing og spirituel vejledning

Healing er formidling af højfrekvente energier til din krop og energifelt. I en healing session modtager du den mængde energi, lys og information, som du har brug for og kan bearbejde på det tidspunkt.
 
Healing kan bruges ved fysiske, psykiske og spirituelle udfordringer, da det virker afbalancerende på hele systemet. Energien vil ofte fortsætte med at arbejde i dig når behandlingen er overstået. Resultatet er indre transformation: fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Energierne jeg arbejder med kan være ganske mærkbare, især for sensitive mennesker, og effekten kan være overraskende kraftfuld.
 
Der er ikke tale om samtaleterapi, idet behandlingen foregår primært på energiplanet. Man oplever typisk en dyb afspænding, mens man glider ind og ud af forkellige bevidstshedsstadier. Nogle klienter hører beskeder mens andre oplever farver, billeder eller bevidsthedsudvidelse. Nogle beretter om en meget helende energi og følelsen af at blive lettere.
Af og til modtager jeg budskaber som er relevante for din situation. Informationen kan komme i form af clairvoyance eller kanalisering fra højere planer. Men dette er ikke mit fokus. Mit mål er at hjælpe dig med at integrere og fastholde det Lys, du i virkeligheden allerede er.
 
Healing kan bringe ens fortrængte skyggesider frem i lyset. Derfor kan nogle klienter opleve energetisk udrensning i behandlingen, mens der bliver ryddet op i energisystemet.

Efterfølgende vil man opleve mere  lethed, ro  og større indsigt i sin livssituation og sjælens vej. Fysisk kan det komme til udtryk som bedre energiflow og en følelse af at være mere tilstede i kroppen.

Min form for healing handler om selvudvikling, dybere kontakt til Kilden og større bevidsthed.
 
Jeg arbejder også med klienter, som har oplevet kundalini aktivering og som ønsker støtte til de udfordringer, de møder på vejen.
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40