Klientudtalelser / Rygsmerter, diskusprolaps og hypermobile led

Rygsmerter, diskusprolaps og hypermobile led

Zrinka er en af de behandlere, der har dét i hænderne og hun kan se og mærke lige præcis, hvor der skal sættes ind og på hvilken måde.

I skrivende stund har jeg ikke været til kiropraktor i tre måneder. Da jeg startede hos Zrinka gik jeg til kiropraktor to gange om måneden mindst p.gr.a hypermobile led. Men i behandlingsforløbet her, har jeg oplevet, at min krop selv har genfundet sin balance og mine led er blevet så stabile, at de nu selv kan finde på plads indenfor et døgns tid 9 ud 10 gange, hvis de skulle smutte. Førhen måtte jeg bruge kiropraktoren til det. Og jeg fik at vide, at det nok aldrig blev bedre. Men det er det jo så absolut blevet :)
 
Desuden døjede jeg med eftervirkninger fra en diskusprolaps i nakken for over 10 år siden og én prolaps i lænden af nyere dato. Disse eftervirkninger er også blevet mindsket.
Jeg er på førtidspension og havde faktisk opgivet nogensinde at få en bedre livskvalitet og bad i mit stille sind om et mirakel. Det kom så i form af Zrinka.

Min livskvalitet er meget bedre nu, hvor mine smerter er væsentligt reduceret. Da jeg startede hos Zrinka spiste jeg både depotpanodil og gigtpiller. Men dem har jeg ikke brug for mere.
 
Jeg er meget taknemmelig for behandlingsforløbet hos Zrinka og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre.
Rygsmerter, diskusprolaps og hypermobile led
Sanne Nissen
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40