Klientudtalelser / Stress og smerter i nakke, skuldre, lænd og højre hånd

Stress og smerter i nakke, skuldre, lænd og højre hånd

Jeg var anspændt i nakke, skuldre, lænd og havde smerter i højre hånd.

Jeg var påvirket af lang tids stress forårsaget af nyt job med flere nye funktioner, mors sygeforløb gennem 8 måneder og nyt kæresteforhold.
Spændinger har jeg døjet med i 20-30 år, men de var tiltaget i perioden okt. 2016 - juni 2017, hvor jeg var ekstra presset.

Læge fejldiagnosticerede seneskedehindebetændelse i højre hånd og tennisalbue, men han foreslog behandling med fysioterapi. Jeg kom til fysioterapeut, da det var muligt gennem arbejdspladsens sundhedsforsikring efter deres 3 ugers sommerferie. De 4 behandlinger hos Zrinka fik jeg i ventetiden.
 
Zrinka er eminent til at tune ind på én og forstå såvel hvad kroppen som sindet mangler eller er belastet af. Enkle greb forløser kroppen i sin egen helingsproces og samtaler med fokus på få overordnede mentale problematikker hjalp mig meget til ret hurtig forbedring og igangsatte fornyet tankesæt til at opfatte min situation, bryde mønstre og finde nye handlemuligheder.

Jeg fik reduceret smerter, blev klar over at jeg skulle arbejde med mine egne selvbeskyttende færdigheder og efter knap 3 måneder var jeg smertefri. Jeg er glad og har sluppet stress.
 
Medvirkende var ny forståelse opnået ved samtaler med min kæreste. Han kom til at forstå, at jeg har manglet selvbeskyttende færdigheder. Han har forstået, hvor anspændt jeg har været. Jeg har lært et nyt sprog, og han har lært at lytte. Det samme gælder at bryde nogle af de gamle mønstre i min familie.
 
Fysioterapeutens anvisning af enkle strækøvelser til at jeg fremover kan lave de rigtige modstræk, når jeg bliver anspændt af computerarbejde m.m., spiller naturligvis en rolle for, hvordan jeg i fremtiden kan undgå smerter. Lægens diagnose blev tilbagevist.
Behandling af smerter i nakke, skuldre, lænd og højre hånd
Karen M.
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40